Elsősegély, minden esetre a legjobb!Celerus Munkahelyi Elsősegélynyújtó Verseny 2021
2021-09-21 13:57:24
Október 1-2. között Kisoroszi Golfklubban kerül megrendezésre a nyolcadik Celerus Munkahelyi Elsősegélynyújtó Versenyünk.
A kupák már várják a, hogy megkezdődjön a verseny neves partnercégeink csapatainak részvételével. A BorsodChem, az Audi, az Éltex, a Bosch Power Tool, a Stadler, a Hoya, a MIAS, a Bosch Energy and Body System, a Sealed Air és a Haribo elsősegélynyújtói valós baleseti helyzeteket szimuláló feladatok segítségével mérik össze tudásukat. Nem is a versengés, hanem a tanulás, a stresszes helyzetek professzionális kezelésének elsajátítása a lényeg.
Szurkolunk a csapatoknak, egy biztos, ezen a versenyen Mindenki csak nyerhet.
 Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.