Elsősegély, minden esetre a legjobb!


C
elerus a vállalatokértCELERUS A VÁLLALATOKÉRT 
SZOLGÁLTATÁS FELSŐFOKON

Elsődleges ellenőrzés: A meglévő elsősegélynyújtó felszerelések felmérése és felülvizsgálata, kihelyezése a szabályozásoknak megfelelően.
Rendszerüzemeltetés: Elsősegély rendszerek karbantartása, ami jelenti a felszerelések rendszeres felülvizsgálatát utántöltését szervizelését.
Defibrillátor őrszolgálat: Elsősegélynyújtók képzése a Cardiac Science és CardiAid defibrillátorok használatára. Az AED készülékek rendszeres karbantartása, felülvizsgálata.
Vállalati Egészségfejlesztés: Az egészséges munkakörnyezet, munkaközösség megteremtésében rejlik a sikeres cégek titka. Az egészséges munkaerő hosszútávon érték, ennek megőrzéséhez nyújtunk segítséget.
Miért ajánljuk a CELERUS SZOLGÁLTATÁSAIT:
- mert így munkavállaló biztonsága karnyújtásnyira lesz,mert cégünk vállalatának tevékenységi köre alapján állítja össze a leghatékonyabb elsősegély rendszert
- mert a professzionális elsősegély felszerelések, nagyban csökkentik a munkahelyi balesetek sarán felmerült költségeket, mert az elsősegély felszerelések megfelelő karbantartása életeket menthet
- mert az általunk üzemeltetett elsősegély rendszerek nagyban csökkenthetik a balesetek során a cégek felelősségi kockázatát és jogbiztonságot nyújtanak.ELSŐDLEGES ELLENŐRZÉS

A meglévő elsősegélynyújtó felszerelések felmérése és felülvizsgálata Elhelyezés/kihelyezés: Előírásoknak és a tapasztalatainknak megfelelően megtervezzük az elsősegély felszerelések elhelyezését és elvégezzük ezek felszerelését üzembe helyezését.
LÉPÉSEI:
Baleseti kockázatok felmérése a munkaterületeken.
(veszélyes anyagok, gépek, veszélyes munkafázisok) A meglévő elsősegély felszerelések szemlézése és leltározása.
A vállalat tevékenységi köréből fakadó speciális kockázatok elemzése. A jogi és szabályozási előírások felmérése vállalat specifikusan.
Ezek alapján egyedi javaslati terv elkészítése a megfelelő és hatékony elsősegély felszerelések mennyiségére, elhelyezésére, működtetésére.

HÍVJA CALL CENTERÜNKET ÉS RENDELJE MEG
SZOLGÁLTATÁS CSOMAGJAINK BÁRMELYIKÉT!
+36 26 585 500
info@celerus.hu
DEFIBRILLÁTOR ŐRSZOLGÁLAT

Elsősegélynyújtók képzése a Cardiac Science és CardiAid defibrillátorok használatára. Az AED készülékek rendszeres karbantartása, felülvizsgálata.

ELEMEI:
- Készülék használatának betanítása
- Újraélesztési oktatás, fókuszban az AED készülék
- AED készülékek elhelyezésének megtervezése, felszerelése
- Dokumentáció
- Defibrillátorok kötelező éves felülvizsgálatának elvégzése

HÍVJA CALL CENTERÜNKET ÉS RENDELJE MEG
SZOLGÁLTATÁS CSOMAGJAINK BÁRMELYIKÉT!
+36 26 585 500
info@celerus.hu
RENDSZERÜZEMELTETÉS

Elsősegély rendszerek karbantartása Az elsősegély felszereléseket nem kell önnek kontrollálnia, ezt elvégezzük ön helyett. Rendszeres ellenőrzéseink sarán, megfeleltetjük a felszereléseit a legújabb szabályozásoknak.

ELEMEI:
- 1 vagy 6 havi rendszerességgel kollégáink ellenőrzik elsősegély felszereléseiket, függően az alkalmazottak létszámától, a tevékenység veszélyességi fokától.
- Az elsősegély felszereléseken szereplő feliratok és jelölések ellenőrzése.
- Lejárt vagy sérült csomagolású eszközök cseréje.
- Felhasznált elsősegély felszerelések pótlása.
- Dokumentáció (Ellenőrzési jegyzőkönyv, beltartalmi listák frissítése stb.)

HÍVJA CALL CENTERÜNKET ÉS RENDELJE MEG
SZOLGÁLTATÁS CSOMAGJAINK BÁRMELYIKÉT!
+36 26 585 500
info@celerus.hu
VÁLLALATI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS


Az egészséges munkakörnyezet, munkaközösség megteremtésében rejlik a sikeres cégek titka.
Az egészséges munkaerő hosszú távon érték. Tréningeket, előadásokat, egészségnapokat, pszichoszociális kockázatértékelést kínálunk hatékony egészségfejlesztő programok keretében.

HÍVJA CALL CENTERÜNKET ÉS RENDELJE MEG
SZOLGÁLTATÁS CSOMAGJAINK BÁRMELYIKÉT!

+36 26 585 500
info@celerus.hu
Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.