Elsősegély, minden esetre a legjobb!


K
ik vagyunk?


Napjaink munkahelyein az alkalmazottak biztonsága egyre inkább előtérbe kerül, mert sajnos Mindenkit érhet munkahelyi baleset.

Cégünk elsősorban munkahelyi egészségvédelmi rendszerek, elsősegély felszerelések és sürgősségi betegellátáshoz szükséges felszerelések forgalmazásával, illetve ezen, rendszerek karbantartásával, újrafeltöltésével és ezek használatának oktatásával foglalkozik.


Küldetésünk, hogy komplex megoldást nyújtsunk a tervezéstől, a kivitelezésen át a rendszer működtetéséig, amivel teljes egészében levesszük ezt a problémahalmazt partnereink válláról. Így baleseteknél az elsősegélynyújtó napi rutin nélkül is gyorsabban és hatékonyabban tud segíteni sérült munkatársának. Rendszerszemlélet, 20 éves sterilitási idejű kötszerek, színkódok és ezek rendszerszintre emelése az 5S alkalmazása.

Legfontosabb értékeinkből továbbra sem engedünk, mint a személyes jelenlét, ezért a 10 fős értékesítési csapatunkat folyamatosan tréningezzük, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak, és szaktanácsadóként minden problémára megoldást tudjanak kínálni. Partner központúság, ami során a szolgáltatásaink és termékportfóliónk fejlesztésénél a partnereink mindennapi igényeit vesszük figyelembe. Megbízhatóság, partnereinket gyorsan, időben kiszolgáljuk magas minőségű termékeinkkel, szolgáltatásainkkal. Fejlődés, amiben nem ismerünk tréfát, ezért cégünk folyamatosan napra kész a munkahelyi elsősegély területén, menedzsmentünk kiállításokon, konferenciákon keresi az új, forradalmi megoldásokat, trendeket.

Divízióink folyamatosan fejlődnek, az Ipari Divízió egyre több partnerünknél nyeri el a teljes elsősegély rendszer üzemeltetését. A Celerus Bt. 2009. október 21-től akkreditált felnőttképzési intézmény. A 20 órás vagy azon felüli óraszámú szakmai képzések a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolhatók a munkahelyeken kijelölt elsősegélynyújtók részére.


Az Egészségfejlesztési Divíziónk sok partnerünknél végezte el a pszichoszociális kockázati felmérést, különböző tréningeket és egészségnapokat szervezett meg. A Medical Divíziónk modern készülékeket kínál mind a kórházaknak, mind a bőrgyógyászoknak, segítve Őket a sikeres gyógyítási folyamatokban.

Cégünk a német Söhngen cég professzionális elsősegély felszereléseit forgalmazza. Ennek portfólióját bővítettük az alábbi termékekkel és szolgáltatásokkal: újabb típusú elsősegély szekrények, különböző méretű és funkciójú aludermes kötszerek, saját gyártású fali sebtapaszadagoló, saját márkás égési kötszerek, CardiAid kórházi defibrillátor, és CardiLink AED monitorozási rendszer, AED defibrillátorok éves felülvizsgálata, munkahelyi légtisztító készülékek. Talán a Cardilink AED monitorozási rendszer lesz a következő lépcsőfok az újraélesztési készenléti rendszer fejlődésében.


Streit György cégtulajdonos:

„Ipari területen mind értékesítőként, mind vezetőként azt tapasztaltam, hogy a vállalatoknak nem mindig jut elég idejük a munkahelyi elsősegély folyamatok folyamatos ellátására a leghatékonabb technológiák alkalmazására.

Célként tűztem ki, hogy segítsünk az EHS szakembereknek a munkahelyi elsősegély folyamatok fejlesztésében, adjunk olyan eszközöket a laikus elsősegélynyútjók kezébe, amelyekkel a napi elsősegély rutin nélkül is gyorsabban és hatékonyabban tud segíteni sérült munkatársának, mint a hagyományos eszközökkel. Cégünk történetének 20 éve bizonyíték arra, hogy a Celerus nemcsak egy megbízható beszállító, de az ország minden pontján ügyfeleink egyedi igényeihez igazodva is képes munkahelyi elsősegély rendszereket felépíteni és üzemeltetni. Mindezt az összes felmerülő költséget figyelembe véve (mint az igénybe vett saját munkaerő, logisztika, veszélyes hulladék megsemmisítse stb.) költséghatékonyan.

Talán elmondhatom, hogy részesei vagyunk a vállalati elsősegély kultúra megerősítésének Magyarországon. Jó érzés ez, hogy  munkánknak társadalmi szinten is mérhető eredménye van.


A fejlődés ellenére megmaradtunk magyar családi vállalkozásnak, ahol az ember, a csapatmunka, a folyamatos fejlődés nagyon fontos. Talán ez is az eredményességünk alapja.

Természetesen itt nem állunk meg, újabb és újabb célokat kitűzve, folyamatos innovációval termékfejlesztéssel saját gyártási kapacitás erősítésével próbáljuk biztonságosabbá tenni a munkavállalók számára a munkakörnyezetüket!

Kérem, tegyen próbára minket, kérje ingyenes tanácsadásunkat!”Társadalmi felelősségvállalás


STREIT GYÖRGY, CELERUS - 20 éve, amikor elkezdtem az elsősegélynyújtáshoz, sürgősségi betegellátáshoz és munkavédelemhez használatos eszközök forgalmazását, az volt a célom, hogy segítsek. Sokan meg is mosolyogtak akkor emiatt, de mára mégis eljutottunk oda, hogy különböző szervezeteket és ügyeket tudunk támogatni, és ezzel segíteni a rászorulóknak. A kisebb, helyi rendezvények /mentőnapok, anyatejes napok, egészségnapok / támogatása mellett engedjék meg, hogy néhány cégünk számára fontos projektet bemutassunk, ezzel is ösztökélve más cégeket hasonló események, szervezetek támogatására.

Néhány momentum a Celerus Bt. karitatív tevékenységeiből:


OMSZ TÁMOGATÁSA
A Celerus Bt. felajánlott egy félmillió forint értékű defibrillátort az egyik leginkább rászoruló mentőállomás számára, ezzel is felhívva a figyelmet az időbeni elsősegélynyújtás fontosságára. A készülék az Országos Mentőszolgálat javaslatára Komárom mentőállomásának egyik mentőutójába kerül. Az eszközt Streit György, a Celerus Bt. ügyvezetője adta át 2012. december 12-én az Országos Mentőszolgálat Markó utcai központjában.
GYŐRFI PÁL, MENTŐSZOLGÁLAT –„ Ez a félautomata defibrillátor azért is nagyszerű adomány, mert használatához nem szükséges orvos jelenléte, hanem azt a mentőápoló vagy a gépkocsivezető is tudja használni. Az esetkocsikon kívül ugyanis a mentőgépkocsikon nincs orvos, mégis kiérkezhetnek olyan esetekhez, ahol csak a helyszínen derül ki, hogy szívmegállásról van szó. Ilyenkor ők is tudnak segíteni egy félautomata készülékkel - mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, hozzátéve: naponta 70 ember hal meg országszerte hirtelen szívmegállásban, akiknek jó része megmenthető lenne, ha a körülötte lévők azonnal elkezdenék az újraélesztését, s minél hamarabb defibrillátoros segítséget is kapna.”

 

VÖRÖSISZAP KATASZTRÓFA KÁROSULTJAINAK TÁMOGATÁSA
Celerus Bt. több százezer forint értékben ajánlott fel ffp2-es és ffp3-as pormaszkokat a Fővárosi Polgári Védelemnek a Devecser, Kolontár katasztrófa felszámolásának munkálataihoz.ELSŐSEGÉLY MOBIL ALKALMAZÁS
A Webbeteg.hu-val és az OMSZ-szal közösen a Celerus Bt. is részt vett egy Elsősegély Mobil alkalmazás kifejlesztésében, megfelelve a modern idők elvárásainak.
Az alkalmazás egyszerre jelent könnyen felhasználható elsősegélynyújtási tananyagot, továbbá vészhelyzet esetén is egyszerűen, gyorsan elérhető információt a mentők kiérkezéséig, így akár laikusok is nagy segítséget tudnak nyújtani vagy akár életeket is menthetnek.
2012-ben az Év Honlapja pályázaton Különdíjat” nyert Mobil marketing alkalmazások kategóriában alkalmazásunk: Elsősegély - Mit kell tennem?

ÁLLATMENHELYEK TÁMOGATÁSA
A felnőttek és a gyerekek mellett természetesen fontosak számunkra az állatok is. Ezért a lejárt szavatosságú, lecserélésre kerülő kötszereinket rendszeresen állatmenhelyeknek adjuk át. Többek között a Noé Állatotthonnal építettünk ki ilyen típusú együttműködést.
NON-PROFIT ÓVODAI ELSŐSEGÉLY OKTATÁSOK
Az elsősegély ismeretek elsajátításához soha nincs túl korán. Cégünk óvodákban gyerekeknek szervezett elsősegély ismereti oktatásokat, ahol a gyerekek játékos formában sajátíthatják el ezeket a szükséges készségeket.

BETHESDA GYERMEK KÓRHÁZ TÁMOGATÁS
Segítettük a Bethesda kórház mappájának létrejöttét, amelyben információs anyagokat juttattak el a potenciális támogatóknak. Így az alapítványon keresztül szeretnénk növelni a gyógyítás színvonalát kiváló kórházukban.


SZENT MÁRTON GYERMEKMENTŐ SZOLGÁLAT TÁMOGATÁSA
A Gyermekrohamkocsit évente átlagosan 2100 – elsősorban súlyos, életveszélyes állapotú gyermekekhez riasztják. A Gyermekrohamkocsi bármilyen helyszínen percek alatt képes egy mobil intenzív osztályt felépíteni, ennek köszönhetően szakmai eredményeik európai szinten is kiemelkedőek.

Ma Magyarországon a Gyermekrohamkocsik a legjobban felszerelt mentőautók. Minden felszerelés megtalálható, ami a sikeres szakszerű gyógyításhoz szükséges, köszönhetően a támogatóknak. Ennek a csapatnak büszke tagja cégünk is.
MAGYAR VÖRÖSKERESZT VÉRADÓKAMION TÁMOGATÁSA
2018-ban egy kétéves együttműködés keretében a Celerus Bt. támogatja a Vöröskereszt véradókamionját. Biztosítottunk számunkra egy CardiAid AED automata defibrillátort, amellyel azonnal képesek egy hirtelen szívmegállást elszenvedő betegen segíteni, illetve további adománnyal próbáltuk odaadó munkájukat támogatni.KORONA VÍRUS ELLENI VÉDEKEZÉS TÁMOGATÁSA
Az Elsőláncszem Alapítványon keresztül több száz rászoruló családot támogattunk FFP2-es szájmaszkokkal.


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.