Elsősegély, minden esetre a legjobb!

LAPSZINTŰ ELSŐSEGÉLY OKTATÓ KISFILMEK


Kisfilmek célja a hazai üzemi elsősegély ismeretek megteremtése és bővítése. A sürgősségi ellátásban, dolgozók tapasztalatai alapján, sajnálattal állapítható meg, hogy vészhelyzetben honfitársaink a legkevésbé sem tudják mit kellene tenniük, a mentőellátások alig 5%-ban történik segélynyújtás. A szomorú statisztikák azt mutatják, hogy a lakosság alig 1%-a rendelkezik használható elsősegély tudással. Tovább árnyékolja a képet, hogy a segélynyújtással kapcsolatos kiadványok, valamint a videómegosztókon fellelhető magyar nyelvű segélynyújtási filmek döntő többsége hibás, elavult ismereteket próbál átadni.

A leírtak alapján ezért támogattuk az Elsősegélynyújtásért Alapítványt, hogy komoly szakmai és technikai előkészületek után a legújabb sztenderdeken alapuló kisfilmeket leforgassák. Néhány filmforgatás helyszínéül a Coloplast partnerünk gyártóüzeme szolgált, amit ezúton is köszönünk Nekik.

Őszintén reméljük, hogy az itt bemutatott tudásra nem lesz szükség, de ha vészhelyzetbe kerülnek, akkor tudják majd sikerrel alkalmazni. Természetesen a film nem helyettesíti a gyakorlatorientált elsősegély képzéseken történő részvételt, amely elengedhetetlen része lenne mindennapi életünknek. Üzemi elsősegélynyújtó oktatásainkkal kapcsolatban írjon nekünk az info@celerus.hu címre vagy hívjon bennünket a + 36 26 585 500 számon.


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.