Elsősegély, minden esetre a legjobb!
Pályázat - VEKOP-1.2.6-20-2020-00689

Kedvezményezett neve: Celerus Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

 

Projekt Címe: A CELERUS BT. MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA

 

Szerződött támogatási összeg: 21 500 000 Ft.

 

Támogatás mértéke: 68,41 %

 

Projekt tartalmának bemutatása: A Celerus Bt. 2001-ben alakult, magyar magántulajdonban lévő tahitótfalui székhelyű, évről-évre bővülő profilú vállalkozás, Magyarország elsőszámú elsősegély és munkahelyi egészségvédelmi vállalata. A Celerus Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 2009-ben határozta el, hogy bővíti tevékenységét, és évek alatt 5 hektár szőlőterület vásárlásával és telepítésével alapozta meg egy borászati feldolgozó üzem és az ehhez kapcsolódó értékesítési tevékenységét Villányban.

Ennek megvalósítása jelenleg folyamatban van: 2018 és 2019-es években két pályázaton közel 400 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a villányi borászati üzemének felépítésére, bővítésére a Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása felhíváshoz című, VP3-4.2.2-16 azonosító számú pályázati kiíráson.

A tervek szerint a villányi borászat a szőlő feldolgozásának és a borkészítésének a helyszíne lesz, a palackozás, címkézés viszont a cég pilisborosjenői telephelyén történik majd. A telephely mindenben megfelel a pályázat és a palackozóüzem feltételeinek, logisztikailag Budapest közelsége miatt megfelelő választás.

A pályázat keretein belül a palackozáshoz szükséges alábbi eszközök beszerzése valósul meg:

- 1db FIMER SRT/9-1/S-VA Monoblocco Palack töltő-dugózó-csavarzáró, valamint

- 1db ENOS EUROPA Automatacímkéző

Mindkét eszköz a bor kereskedelmi forgalomba hozásához szükségesek. A bor kereskedelmi üzletág az üzleti terv szerint prognosztizálhatóan már az első évtől nyereséges lehet, mely tovább stabilizálja a cég gazdálkodását. A 2020 májusi statisztikai létszám (20 fő) megtartása biztosan vállalható, sőt, a borászati üzletág beindulásával új munkavállalók felvétele biztosan szükséges lesz. Ez mind a villányi, mind a pilisborosjenői telephelyre igaz.


Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.06.30

 

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00689

Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.